Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FF

fioman

22. 3. 2011 13:11
Ale přesně o tom má správný blog být, paní Iveto!

O "zvedání čtenářů ze židle". V tomto směru obstál pan Poch na velkou jedničku s hvězdičkou a já mu k jeho brilantnímu článku upřímně gratuluji. R^ Pro Vás, paní Iveto, pochopitelně, velká antikarma. Rv F.F.

0 0
možnosti
A

arahat

22. 3. 2011 13:16
Re: Ale přesně o tom má správný blog být, paní Iveto!

aha...takže je v podstatě jedno, zdali píšete dle pravdivých informací a vyvozujete revevatní závěry, stačí,  když to "někoho zvedne ze židle". Když napíšu, že Hitler byl vlastně fajn člověk a lidumil, také od Vás dostanu jedničku s hvězdičkou?

0 0
možnosti
DN:

dobrá nálada :D

22. 3. 2011 12:38
souhlas

R^

0 0
možnosti
FB

paltt

22. 3. 2011 12:36
Děkuji autorce

Nechci "z buhdarma tapetovat" jen chci doplnit. - K úplnosti dodávám, že na mém bloku mám navíc k tomuto tématu uvedeno nejen číslo konta pro poslání něčeho menšího, nebo i většího, pro Patrika. Ale také telefonní číslo na Dětský domov v Duchcově - pro ověření.

.

http://karelkrchnak.blog.idnes.cz/c/182838/Na-Slovensko-se-chysta-zaloba.html

.

PS: nejde mi o to, aby jsem prezentoval svuj blok. Ale o to, aby jsme na chudaka kluka opravdu něco poslali. Děkuji KK.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

22. 3. 2011 12:02
...

Dekuji Vam, ze jste svym clankem umoznila tez diskusi k clanku pana Pocha. Musim se priznat, ze od okamziku, kdy jsem si precetl Vami zminovany clanek, se citim strasne. Pana Pocha bych se byval chtel zeptat pouze - "PROC?" - ale on mi to neumoznil. Casto jezdim do Izraele (Izrael zminuji z toho duvodu, ze problemy Izraelci -  Palestinci a ceska vetsinova verejnost - cikanska mensina se mi v nekterych rysech zdaji podobne). Izraelcu si nesmirne vazim a jednim z duvodu je i to, ze jak palestinskym, tak izraelskym extremistum meri stejne. Dusledne vyhledavaji prave viniky a trestaji spravedlive a hlavne - zasadne nezevseobecnuji. Mi pratele casto zduraznuji, ze si jsou vedomi, ze s Palestinci budou muset v budoucnu vychazet a chteji s nimi zit v miru. Nikdy jsem neslysel - Palestinci jsou teroriste, ale mezi Palestinci se najde i par extremistu a s temi je nutno jednat odpovidajicim zpusobem. Kdo chce zit v miru, tomu podavaji pomocnou ruku.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

22. 3. 2011 12:19
Pokracovani ...

Tam jsem take od jedne mlade divky slysel onu velmi moudrou vetu - dulezite je, ze jsme vsichni lide! Nedokazu si predstavit, jak by moji pratele v Haife hodnotili clanek pana Pocha. Behem cteni zmineneho clanku se tech otazek vynori vice: Je mene zavazne, kdyz skini ubiji odpurce jejich ideologie, nez utok ve Vitkove? Je mensi tragedie, kdyz behem Kristalove noci nacisticke bojuvky ubili zidovskeho chlapce, nez kdyz posleze poslali celou zidovskou, slovanskou, jakoukoli rodinu do plynu? Je mene otresne, kdyz cikansti zlocinci ubiji chlapce majoritni spolecnosti, nez kdyz cikansti zlocinci povrazdi znepratelenou cikanskou rodinu? Neni to vse nekonecna lidska tragedie, ktere se musime vsemi silami oprit? Neni rozlisovani podle pana Pocha odporny cinismus? Proc se lide jako pan Poch, pan Fasulis, pani Tydlitatova a dalsi snazi svymi clanky vyhrotit vztahy mezi vetsinou a mensinami, misto aby se snazili o vzajemne porozumeni? 

0 0
možnosti
B

beda24

22. 3. 2011 12:02
že se rozčilujete

pan poch má neskutečně hloupé názory. článek jsem začal číst, ale nedočet jsem ani do 1/2.

pomyslel jsem si jen "demence na postupu" a vypnul jsem to

0 0
možnosti
IB

isabell

22. 3. 2011 12:26
Re: že se rozčilujete

Hnusné na tom celém je, že ten jeho nechutný blábol už 24hodin trčí ve Výběru redakce na prvním místě a tím pádem mu obří návštěvnost zvedla karmu do nebetyčných výšin, byť se z něj dělá většině lidí spíš zle ... :-/

0 0
možnosti
R

Rene.Zach

22. 3. 2011 11:55
Jednou bude Patrik dobrým členem DSSS.

Jedině členům a příznivcům DSSS nebyl osud Patrika lhostejný. Jedině členové a příznivci DSSS se zachovali k Patrikovi přátelsky. Jedině u nich může hledat morální oporu. Ostatním byl Patrik fuk.

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

22. 3. 2011 12:30
Re: Jednou bude Patrik dobrým členem DSSS.

jste stejný lhář jako Poch !!!;-O;-O;-O!!R^

0 0
možnosti
B

boubinek

22. 3. 2011 11:55
Dávám karmu,

ale na Pocha se vykašlete. Ten člověk se už dlouhodobě neorientuje od doby, co  jeho strana sama potopila vůdce všehomíra Paroubka. Jeho smutným údělem je nyní všechno negovat a stavět se proti každému názoru, který není v souladu se socanským viděním světa. A kdo jsou voliči socanů, no přece i většina těch co žijí z nabubřelého sociálního systému, z našich daní. Proto i pokus o vraždu, kde je vinen Rom=volič KSČSSD, bude vždy v jeho textech omlouván a vina dávána nám. Poch už dávno měl být cenzorem mazán. Zatím jsme mazáni my, kteří máme jiný názor než socani.:-(

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

22. 3. 2011 11:41
Pan Poch by předně na tomto serveru neměl co dělat.

A není sám. Při četbě jeho a jemu podobných autorů (například zdejších mudžahedínů) si tu připadám doslova jako v ZOO a ne jako na seriozním serveru v civilizované zemi. Názory můžeme mít samozřejmě rozdílné, ale dělat z pokusu o vraždu s rasovým motivem (a dodávám, že navíc i znásilnění) jakousi pubertální roztržku je už na psychiatrické vyšetření. Cenzor tu řeší každou hloupost, ale takovéto sprosťárny a urážení mu kupodivu nevadí. Možná by se na iDnes měli zamyslet, zda je kvantita článků opravdu nadřazena jejich kvalitě.

Vám samozřejmě karma... 

0 0
možnosti
VT

Betio

22. 3. 2011 12:00
Re: Pan Poch by předně na tomto serveru neměl co dělat.

...přesně řečeno, souhlasím. Autorce karma.

0 0
možnosti
W

Wild..Dog

22. 3. 2011 11:36
Co taky

čekat od Pocha. Moudrý pastýř nezvítězil, dokonce prý uvažuje, že opustí nevděčné stádo. Každý den věští pád vlády modrobýčků a dinosaurátek a ono pořád nic. Svět se netočí dle jeho představ, tak je z toho na nervy. :-)

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XIV

22. 3. 2011 11:53
Re: Co taky

Dinosaurátka? 8-o

Nějak se nám rozněžňuje, chlapec ....;-D

0 0
možnosti
KK
IK

ivuskli

22. 3. 2011 11:29
Re: karma

dik za odkaz, je to totéž řečeno trošku jinak. Uf, víte jak se mi ulevilo, že nejsem sama, koho to vytočilo ?!?!

0 0
možnosti
  • Počet článků 98
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1172x
Dcera. Máma. Blondýna. Analytik. Grafoman... vydala jsem bohatě ilustrovanou knížku - příběh života a smrti jednoho vynikajícího brněnského malíře, který se nestal slavným, protože ....